Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/sidors.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2758
Forsikring - Sidors

Forsikring

/Forsikring
Forsikring2018-12-10T23:33:17+01:00

  Troværdigt bogholderi

  ✅ Mere end 40 års erfaring

  ✅ Alt indenfor bogføring

  ✅ Sikker rapportering

  ✅ Lønadministration til tiden

  Hvem er Sidors?

  Sidors ApS er en ung virksomhed med erfarne folk. Sidors tegnes af mor og datter, Connie Sidor og Katja Sidor.
  Connie har siden 2001 drevet egen virksomhed med fokus på bogholderi og administration. Efter 18 år alene bag roret, har Connie ved Sidors ApS, nu involveret sin datter Katja Sidor, der er gået i sin mors fodspor.

  Sammen ejer og driver Connie og Katja selskabet med yderst kompetente medarbejdere.
  Sidors ApS har fokus på entreprenørvirksomheder og small medium businesses. Med sole klare koncepter der skal skabe tryghed og sikkerhed for Sidors ApS´kunder, skaber Sidors ApS tætte og vedvarende samarbejder.

  Mere om Sidors

  Vi differentierer os fra andre “almindelig” bogholdere, ved at praktisere nogle knivskarpe koncepter især rettet mod entreprenørvirksomheder.

  Formålet med simple og effektive koncepter er, at vi udelukkende ønsker en sikker løsning for vores kunder, en løsning der giver vores kunder overblik og indblik.

  Mindre virksomheder bruger oceaner af tid på bogføring, da men ofte selv er i “marken” som virksomhedsejer. Man er derfor tvunget til at sidde udenfor sin arbejdstid og håndtere egen bogføring, eller bruge effektive timer på administration der i realiteten ikke generere penge til virksomheden. At outsource sine basale administrative forpligtelser til os, sikrer det bedste fokus.

  Udtalelser

  Vores distributionsvirksomhed har gennem de seneste 10 år anvendt Connies og nu Katjas kompetencer. Vi har aldrig haft det så nemt med hensyn til bogføring, regningsbetaling og ikke mindst lønafvikling. Katja har taget over og vi nyder hendes drive og ikke mindst det at hun stiller sig kritisk og hjælpsom overfor vores processor. Vort samspil med Sidors ApS i dagligdagen er uundværligt.

  – Jesper Ditlevsen