Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/sidors.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2758
Hvem er vi - Sidors

Hvem er vi

/Hvem er vi
Hvem er vi2019-12-10T12:08:39+01:00

  Troværdigt bogholderi

  ✅ Mere end 40 års erfaring

  ✅ Alt indenfor bogføring

  ✅ Værdiskabende rapportering

  ✅ Lønadministration til tiden

  Hvem er Sidors?

  Sidors er en ung virksomhed, men med en yderst erfaren medarbejder stab.
  Virksomheden ejes og drives af Conny Sidor og Katja Sidor – mor og datter.
  Conny har siden 2001 drevet egen bogholderi virksomhed og serviceret sine kunder med alt indenfor bogholderi og administration.
  Efter 15 år alene bag roret har Conny i 2016 involveret Katja, der har mere end 15 års erfaring fra bla. Kemp & Lauritzen, Shipping DK og Maersk Broker.
  Sidors har fokus på at hjælpe primært håndværkere (små og mellemstore virksomheder) med at skaffe det økonomiske overblik over deres virksomhed.
  Vi overtager hele økonomifunktionen og sørge for at regnskab bliver så let som muligt for virksomheden, så ejere og partnere kan holde fokus på det vigtigste – nemlig deres forretning.
  Sidors lægger stor vægt på tillid og sørge for at alle deadlines overholdes. Dette er med til at skabe tætte og vedvarende samarbejder.

  Mere om Sidors

  Vi differentierer os fra andre ”almindelige bogholdere” ved at sætte fokus på det værdiskabende rapporterings overblik som vi giver vores kunder. Alle kan taste bilag og indberette moms – men hvor er værdien for virksomheden.

  Vi hjælper jer med digitalisering af jeres økonomi funktion og sørger for at I hele tiden følger med udviklingen.

  Vi gør jeres hverdag nemmere med bilagshåndtering og sikre at al fokus ligger på jeres forretning og ikke på Dankort-kvitteringer.