Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/sidors.dk/public_html/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2758
Partnere - Sidors

Partnere

/Partnere
Partnere2019-12-13T14:44:24+01:00

Visma E-Conomic

Website

Ordrestyring

Website

Visma DataLøn

Website

Vores distributionsvirksomhed har gennem de seneste 3 år anvendt Sidors’ kompetencer. Vi har aldrig haft det så nemt med hensyn til bogføring, betaling af leverandører og ikke mindst lønafvikling.

Katja har taget over og vi nyder hendes drive og ikke mindst det, at hun stiller sig kritisk, men hjælpsom overfor vores processer. Katja har samtidig været en central nøglespiller i vores digitaliserings proces. Vores samspil med Sidors ApS i dagligdagen er uundværligt.

Jesper Ditlefsen – Direktør og Partner – Feiber A/S – Distributør af Carhartt arbejdstøj

Det har været vigtigt at vælge det rigtige system fra starten og derfor valgte vi meget tidligt Ordrestyring.dk. Sidors stod for hele onboardingen og vores efterfølgende digitaliseringsproces – en opgave vi selv ville have haft svært ved at løfte i et fornuftigt tempo.

Kombinationen af sagskalkulationen i Ordrestyring.dk og månedsrapporteringen fra Sidors har gjort det overskueligt at bevare det økonomiske overblik og derved kunne vækste vores virksomhed.

Det var efter nøje overvejelser, at vi valgte at holde bogholderiet ekstern, så vi ikke stod svagt med de normale udfordringer ved en halv eller en hel heltidsansat, sygdom, ferie, barsel og opsigelser. Det betyder at vi har en 100% leverings sikkerhed for at driften kan køre uden de almindelige bekymringer på den menneskelige faktor.

Thomas Kjeldgård – Daglig leder og Medejer – Neo Coating A/S